Kamilla Glomsrud Hill (1974). Utdannet radiograf og homeopat. Er fra Gol, men bosatt i Drammen sammen med mann og tre barn (2-7 år). I 2009 startet hun «Energiklinikken», og behandler både med klassisk homeopati og bioresonans.

I forbindelse med intervjuet av Kamilla Glomsrud Hill, «Kvinner til inspirasjon», har Kamilla selv skrevet noen forklarende ord om hva det er arbeidet hennes går ut på. Hun jobber til daglig som homeopat ved «Energiklinikken» i Drammen, og en av behandlingsformene hun benytter er bioresonans. Dette er kanskje ukjent for mange, så derfor verdt å lese om for noen og enhver. Ekstra spennende er det også hvis du er nysgjerrig på alternativ medisin, og åpen for at dette handler om mer enn den såkalte placebo-effekten.

Les intervjuet med Kamilla her, og bli bedre kjent med denne flotte og reflekterte kvinnen!

*****

Bioresonans

Med bioresonans leter man etter forstyrrede signaler i kroppen som årsak til plager. Ofte kan det være intoleranser og opphopninger i kroppen, på grunn av matvarer/muggsopp/pollen/ miljøgifter/tungmetaller/vaksiner/amalgam/ medisiner og tidligere infeksjoner. Det kan også skyldes tidligere skader og feilstillinger i muskler og skjelett.

Ved å utnytte kroppens egne elektromagnetiske signaler forsøker vi å rense kroppen og løse opp i disse blokkeringene. Kroppen behandler seg selv; den har både svarene og løsningen.  Cellene får igjen kommunisere fritt, og det blir lettere for kroppen å regulere seg selv. Man blir mer motstandsdyktig og opplever bedre helse.
Kort sagt et bedre liv!

I behandlingen brukes de fysiske prinsippene resonans (gjenklang) og interferens (noe svinger med samme styrke til samme tid og vi får forsterkning eller utslokking av signaler). Litt det samme som at noen får gåsehud av Arve Tellefsens felespill mens noen av hardrock. Eller når to like bølger i vann møtes og utslukker hverandre så vannet blir stille.

Den ene casen jeg tenker på er en kvinne som kommer for å få hjelp med manglende livsglede og flathet i følelseslivet, selv om hun har det bra. Hun har lite fysisk energi. Det kommer frem at hun har hatt mye problemer med hull i tennene som barn (36 hull), og nå i mange år slitt med en betennelse i tannkjøttet. Etter behandling og avgiftning, har livsgleden og energien endelig kommet tilbake.

En annen case jeg vil nevne er en dame med matintoleranser, kronisk betennelse i skjoldbruskkjertelen, vekslende uro/ hjertebank og lav energi. Mange av plagene begynte i andre svangerskap, da hun fikk streptokokkinfeksjoner og måtte ta langvarig penicillinkurer. Jeg fant at hormonbelastningen knyttet til svangerskapet hadde skapt en sterk forstyrrelse, og jeg behandlet for dette. Etter først noen «forverringsreaksjoner» har hun nå god søvn og mer energi. Hun føler seg bra!

Så er det en ung kvinne (19 år) som kom med magesmerter. Vi fant matvareintoleranse, spesielt for melk, og behandlet 4 ganger. I denne perioden unngikk hun melkeprodukter, og nå kan hun igjen innta melk uten å få magesmerter. En stund sendere fikk hun kyssesyken og ble helt slått ut. Hun lå ukesvis på sofaen, hadde lenge forstørret milt og stikkende smerter i dette området, og hun måte gi opp å studere. Hun ble behandlet med bioresonans for den spesifikke mononukleose-infeksjonen og med homeopati for kollapstilstanden. Da begynte ting å skje! Etter noen dager snudde det hele, energien kom tilbake og hun begynte å jobbe og studere igjen.

Det er veldig mange kvinner i dag med symptomer på lavt stoffskifte uten at blodprøver viser dette. Med bioresonans kan jeg på et tidligere tidspunkt avdekke underaktivitet i de hormonproduserende kjertlene, stimulere disse og teste behovet for vitaminer/mineraler (særlig Jod) og fettsyrer. Skjoldbruskkjertelen er jo også et stråleømfintlig organ, og det kan kanskje være noe å tenke på i forhold til den ukritiske bruken av mobiltelefon..?

Behandling med bioresonans baserer seg på at cellene våre vibrerer med en viss frekvens og sender ut svake signaler. Sunt/ friskt vev sender ut harmoniske signaler, mens irritert og sykt vev sender ut disharmoniske signaler. Med elektriske bioresonans-apparater avleses de forstyrrede signalene i kroppen, så omformes de og sendes tilbake til kroppen igjen som behandlingssignaler. Slik bruker man kroppens egen informasjon om hva som er galt, og behandler direkte på dette.

Man forsøker å finne årsakene og rette opp i disse. Et irritert organ vil ha en viss frekvens. Ved å sende inn den samme frekvensen, men speilvendt, vil man utslukke de irriterte frekvensene, slik at organet kan finne tilbake til sin opprinnelige sunne egenfrekvens. Bakterier, virus og giftstoffer fra miljøet vibrerer med usunne frekvenser. Disse frekvensene forstyrrer kroppens evne til selvregulering, noe som igjen forstyrrer kroppens funksjoner. Et bioresonansapparat skal i en slik situasjon omforme de sykdomsfremkallende frekvensene til terapeutisk effektive frekvenser.

Kamilla Glomsrud Hill

*****

Vil du lese enda mer?
Besøk Kamillas egen side, energiklinikken.no, og følg dem på facebook.
Les også et av hennes case, publisert i Drammens Tidene 12.nov 2012: «Livet strømmet tilbake!»

 

Facebook Comments