De aller fleste av oss titter i damemagasiner med jevne mellomrom. Vi vil kanskje ikke vedkjenne oss at vi kjøper dem selv, men vi smugtitter i hvert fall når anledningen byr seg. Uten unntak leser vi: ”gå ned 5 kg på tre uker”, ”spis deg slank”, eller ”hvordan bli kvitt høytidskaloriene?” (Man kan jo ikke unngå å legge merke til at etter sammenhengende helligdager preger slanketipsene forsidene med fete overskrifter.)

Blar vi videre finner vi paradoksalt nok fargerike oppskrifter på kaker og gourmetmåltider, og stille sikling får oss til å våkne opp fra smaksløksillusjonen. Hvem kan da forvente at vi går til kjøleskapet for å finne frem en gulrot å knaske på… (Godt salgstriks egentlig – så er de sikre på å få solgt bladet neste uke også, bare for å gi oss enda flere tips om hvordan vi kan finne bikinifasongen på 1, 2, 3. )

Hun er Henne_ErgometersykkelDe siste ukene har jeg satt inn et ekstra treningsgir for å forbedre årets fasong. Sommeren kaller på den bleke nordboer, og litt strammere attributter frister før sannhetens øyeblikk.. Nesten naken foran gud og hvermann – hvor festlig er det egentlig med bilring og grevinneslenger… Bilringen kan forhåpentligvis fungere som livredder dersom krampen tar en, og grevinneslapset som ekstra svømmearmer hvis haialarmen går… Men, utover det er de stort sett til ingen nytte. Så, nå er jeg en ivrig gjenganger i garasjens “treningsanlegg”, i håp om å stramme strikken litt ekstra. Her må det underverk til!

Under nr. 1: Jeg klarte omsider å finne ut hvordan displayet på sykkelen virker (etter 15 minutter med irriterende pipelyder og en vektinnstilling som bare steg for hvert pip). Kort treningsøkt etter dette – ikke nødvendig å trene så mye når man allerede er svett av irritasjon..

Under nr. 2: Knærne knirker heldigvis ikke så høyt at naboen hører det, og verker bare litt.

Under nr. 3: Halleluja for DAP-radioer og musikkanaler i alle varianter. Knirkelydene går i takt med musikken og jeg kan skru opp lyden så høyt at jeg ikke hører dem.

Under nr. 4: Rokkering og romaskin.

Ikke under: Badevekta beveger seg merkelig sakte nedover.

Ikke under: Helgekosen er vanskelig å slutte med.

Underdunder: Nok en uke er gått, og det er igjen tid for helg…

Med andre ord: Stillstand.

Kaloriene er virkelige, og for øyeblikket absolutt mest til besvær!

Hva om jeg rett og slett blåser i det og priser Evas drakt akkurat som den er…

Facebook Comments