Hver dag er en fest, sies det, men hvordan i all verden..?!?

Er det virkelig en fest når vekkerklokka ringer mandags morgen, når speilbildet griner til trøtte tryner, når bussen kjører rett forbi, eller bilkøen er uendelig? Kaller du det for fest når kontoen er tom, og det er en uke til neste lønning, når baksmell på skatten er et faktum, og når naboens svarte katt til stadighet strener på kryss og tvers foran bena på deg? (Kan nesten bli overtroisk av mindre…)

Hun er henne_Kaffe LatteDe eneste jeg vet om som helt klart tar seg en jevnlig hverdagsdans, er hybelkaninene; Jag de vekk den ene dagen, og de er smilende tilbake den neste. Kanskje vi har noe å lære? Om ikke alt går helt etter planen, kan vi jo alltids nynne «Du skal få en dag i mårra», og håpe på en god natts søvn.


Singellivet

Stemmer det at det å være singel er en ensom tilværelse, eller går det an å være fornøyd og lykkelig i eget selskap?

Det er ikke til å komme fra at kjærlighetsjakten er aktuell for svært mange, og det finnes utallige varianter å gjennomføre denne på. Ofte slitsomt og tidkrevende, men også festlig og givende, hvis man vurderer kandidatene med et skrått blikk.

Hun er henne_Katteteten

 

Å være 2-livet (+ kanskje et husdyr..)

Den ene ligger på høyre siden av sengen og den andre ligger på venstre side, og av og til ligger jammen begge to i midten… Det kan være en kvinne og en mann, eller to av samme kjønn. Kjærlighet er hovedingrediensen, og paret er to utvalgte som traff hverandre i rette øyeblikk, og som deretter valgte å fange øyeblikket, utvide og forstørre det.

Hun er Henne_ValrossÅ være 2 + 1 i vente-livet

Dette blir ofte resultatet når man velger å ligge sånn midt sengen, i stedefor på hver sin side… Så, er du forberedt på den lille velsignelsen som venter i det fjerne? Den lille som gjør at magen buler, kvalmetoktene velter, matlysten øker og kiloene tiltar.

Det er ikke småtteri å bli mamma – det krever stål i ben og armer. Det krever rett og slett 9 måneders forberedelse, en heidundrane gjennomføring og deretter en tålmodighetsprøvende fortsettelse.

Familielivet

Hun er henne_HusmoremneFamilieidyll… Pur glede?

Er du en husmor, eller kanskje en karrierekvinne som jobber lange dager og løper til og fra barnehagen i turbofart – leverer før åpningstid og henter etter stengetid. Lurer du på å anskaffe hushjelp for å bukt med de nevnte hybelkaninene, eller er du den «privilegerte» hjemmeværende i 50%, som baker boller hver fredag og har et strøkent hus akkurat i rute til helgen setter inn… Hvor mange barn har du forresten, 1, 2, 3.., eller er du en av de superkvinnen som mestrer både 5 og 6, og kjører minibuss istedenfor en sliten personbil?

Har du i det hele tatt tid og energi til å titte innom hunerhenne.no…

Facebook Comments